Midea

Midea on yksi maailman suurimmista ilmalämpöpumppujen valmistajista, jonka tuotevalikoimaan kuuluu laitteita laidasta laitaan.
Olemme valinneet omaan valikoimaamme tuotteet, jotka toimivat Suomen olosuhteissa vuodesta toiseen lämmittäen ja jäähdyttäen koteja aina tarpeen mukaan.

Midea Premier 9 & 12 ilmalämpöpumpuissa yhdistyvät tehokas hyötysuhde sekä kompakti ja hiljainen rakenne.

Lämmityksen hyötysuhde alhaisissa lämpötiloissa on saatu huomattavasti paremmaksi bin-tasavirta rotaatiokompressorin sekä elektronisen paisuntaventtiilin […]

IDO

IDO on suomalainen kylpyhuonealan toimija, jonka juuret ulottuvat yli 140 vuoden taakse, jolloin vesijohtoverkostojen rakentaminen Helsinkiin aloitettiin. Arabian posliinitehdas perustettiin Helsinkiin, Arabian kaupunginosaan vuonna 1873 ja vuonna 1874 tehtaalla aloitettiin myös saniteettiposliinin valmistus. Tehdas oli vuosikymmenien ajan ainoa pohjoismainen saniteettiposliinin valmistaja.

Saniteettiposliinin kysyntä kasvoi nopeasti ja tuotannon kasvaessa kävivät tilat Arabianrannassa vähitellen ahtaiksi. Yrityksen uusi tuotantolaitos pystytettiin Tammisaareen […]

IMI

IMI Hydronic Engineering – runsaasti tietoa ja työkaluja saman katon alla

Käytämme asennuksissamme IMI:n laadukkaiksi todettuja komponentteja, joista voit olla varma että ne toimivat silloin kun pitääkin.

Pneumatex – paineen ylläpito ja veden laatu

Lämmitysjärjestelmän tärkein osa on itse vesi. Siksi sen laatua ja painetta on ylläpidettävä huolellisesti.

Lämpötilan muutokset vaikuttavat veden tilavuuteen. Tämä on kompensoitava heti, jotta järjestelmän […]

Uponor

Tarjoamme rakentajille ja remontoijille kattavan valikoiman Uponorin lämmitykseen, veden- ja energianjakeluun sekä ilmanvaihtoon ja jäteveden käsittelyyn tarkoitettuja järjestelmiä.

Uponor tarjoaa ratkaisun niin pieneen kuin suureenkin projektiin, oli kyseessä sitten talotekniikka tai yhdyskuntatekniikka. Matalaenergiatalo on esimerkki nykypäivän rakentamisesta, joka vaatii paljon myös talotekniikalta. Vesikiertoinen lattialämmitys, lattiaviilennys, ilmanvaihtokanavat, salaojat, sadevesiputket ja umpisäiliö ovat vain muutamia esimerkkejä ratkaisuista, joita […]

Termax

Myymme asennamme ja huollamme laadukkaat TERMAX-kattilat

Olipa talossasi öljy-, pelletti- tai puulämmitys – valitsemalla Termax kattilan voit olla varma että saat luotettavan lämmönlähteen vuosikymmeniksi eteenpäin. Niitä on valmistettu jo vuodesta 1991 suomalaisilta suomalaisille – Hangossa.

 

Oilon

Oilon tarjoaa ympäristöystävällistä energiaa ja kestäviä energiaratkaisuja.

Oilon on suomalainen vuonna 1961 perustettu ympäristö- ja energiateknologian perheyritys. Pitkän historiansa aikana se on hankkinut merkittävän maailmanlaajuisen markkina-aseman. Konsernina Oilon on innovatiivinen ja ketterä, siksi se pystyy reagoimaan nopeasti maailmalla tapahtuviin muutoksiin ja asiakkaidensa tarpeisin.

Oilon valmistaa polttimia ja polttojärjestelmiä nestemäisille ja kaasumaisille polttoaineille muunmuassa voimalaitoksiin, teollisuuteen, ongelmajätteenpolttoon, lämpölaitoksiin […]

Enervent

Ilmanvaihtolaitteet – joiden energiatehokkuus on markkinoiden huippua!

Enervent on suomalainen yritys, jonka intohimona on sisäilmasto. He ovat kehittäneet, valmistaneet ja markkinoineet sisäilmastoa parantavia energiatehokkaita ratkaisuja vuodesta 1983 lähtien. Heidän missionsa on auttaa ihmisiä asumaan ja työskentelemään terveellisessä ja miellyttävässä sisäilmastossa tarjoamalla huippuluokan helppokäyttöisiä ilmanvaihtolaitteita, joiden avulla voi säästää energiakustannuksia ja rahaa.

Teknistä huippuosaamistamme edustavat sisäänrakennetulla lämpöpumpulla varustetut […]