Tietoa Tuotteista

Tarjoamme rakentajille ja remontoijille kattavan valikoiman Uponorin lämmitykseen, veden- ja energianjakeluun sekä ilmanvaihtoon ja jäteveden käsittelyyn tarkoitettuja järjestelmiä.

Uponor tarjoaa ratkaisun niin pieneen kuin suureenkin projektiin, oli kyseessä sitten talotekniikka tai yhdyskuntatekniikka. Matalaenergiatalo on esimerkki nykypäivän rakentamisesta, joka vaatii paljon myös talotekniikalta. Vesikiertoinen lattialämmitys, lattiaviilennys, ilmanvaihtokanavat, salaojat, sadevesiputket ja umpisäiliö ovat vain muutamia esimerkkejä ratkaisuista, joita tarvitaan. Muita esimerkkejä Uponorin helposti ja vaivattomasti toteutettavista ratkaisuista ovat radonjärjestelmät, erilaiset jätevesijärjestelmät sekä lattiakaivot ja vesilukot.

Asuintalojen ja liikerakennusten lisäksi Uponorilta löytyy erilaisia toimivia ratkaisuja myös teollisuuteen sekä maa- ja metsätalouteen. Myös tie- ja liikennerakentaminen ovat tärkeä osa Uponorin toimintaa. Yhdyskuntatekniikan puolella Uponorin ratkaisuja ovat muun muassa putkistosaneeraus, erilaiset energiajärjestelmät, kaukolämpö, hulevesijärjestelmät, yhdyskuntatekniset kaivot sekä maaviemärit.