Tietoa Tuotteista

Oilon tarjoaa ympäristöystävällistä energiaa ja kestäviä energiaratkaisuja.

Oilon on suomalainen vuonna 1961 perustettu ympäristö- ja energiateknologian perheyritys. Pitkän historiansa aikana se on hankkinut merkittävän maailmanlaajuisen markkina-aseman. Konsernina Oilon on innovatiivinen ja ketterä, siksi se pystyy reagoimaan nopeasti maailmalla tapahtuviin muutoksiin ja asiakkaidensa tarpeisin.

Oilon valmistaa polttimia ja polttojärjestelmiä nestemäisille ja kaasumaisille polttoaineille muunmuassa voimalaitoksiin, teollisuuteen, ongelmajätteenpolttoon, lämpölaitoksiin ja laivoihin. Liiketoimintaan kuuluuvat vahvasti myös teollisuuslämpöpumput ja kylmäratkaisut sekä erilaiset kiinteistöjen lämmitysratkaisut, kuten maalämpöpumput, polttimet ja aurinkolämpökeräimet.

Oilonin missio on tarjota asiakkailleen ympäristöystävällistä energiaa. Yhtiön visiona on tuottaa asiakkailleen kestäviä energiaratkaisuja. Oilon tunnetaan erityisesti lämpimästä tavastaan kohdata asiakkaitaan. Ja he ratkaisevat vaativimmatkin projektit asiakkaitaan kuuntelemalla ja yhteistyössä heidän kanssaan. Yrityksen kasvettua maailmanlaajuiseksi toimijaksi, on tämä ajattelutapa heille edelleen tärkeä. Siksi Oilonissa on erityistä lämpöä.